Sertaslan ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda Gemlik Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Uğur Sertaslan ve 31 meclis üyesi mazbatalarını altı. Mazbata törenine CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da katıldı.

KALABALIK DIŞARIDA BEKLEDİ

Gemlik Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen mazbata töreninde, Sertaslan’ı destekleyen çok sayıda vatandaş da kapıda bekledi. Sertalan mazbatayı aldıktan sonra üç ilçe başkanı ile de ortak fotoğraf verirken, Gemlik için birlik ver beraberlik vurgusu yaptı.

SERTASLAN; BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Mazbata töreninde söz alan Sertaslan; ”Bugün mazbata törenimizde, seçim kurulu müdürümüzden mazbatamızı aldık. Allah’ın bizi mahcup etmemesini diliyorum. Tüm siyasi parti mensuplarının bir arada görüntü vermesi güzel. Gemlik çok güzel şeyleri hak ediyor. Bizler meclisimizin sözcülüğünü yapacağız. Verecekleri destekler için tüm meclis üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Sertaslan’ın konuşmasının ardından meclis üyeleri de mazbatalarını aldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017