Gemlik’ten İmamoğlu’na destek

CHP’liler, Ekrem İmamoğlu’na bağışta bulundu.
Tartışmalı şekilde yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adına CHP’den yeniden aday olan Ekrem İmamoğlu için bağış kampanyasına Gemlik’teki CHP’liler de katıldı. Öğleden sonra bir araya gelen CHP’liler, imkanları dahilinde bağışları bir araya getirerek İmamoğlu’nun destek hesabına yatırdı.
“Demokrasi zaferi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, İstanbul’da seçimlerin yenilenmesinin hukuka vurulmuş büyük bir darbe olduğunu söyleyerek bu olumsuzluktan büyük bir demokrasi zaferi ile çıkılacağını dile getirdi.
Acar şöyle konuştu; “Geçtiğimiz yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu kazanmıştır. Önce itirazlar ve günler süren sayımlar ile konu sulandırılmış ve ciddiyetten uzaklaştırılmıştır. Ardından tutarsız açıklamalar ile halkın kafası karışıtırılmaya çalışılmış ardından bildiğiniz bu kabul edilemez karar verilmiştir. Demokrasilerde en çok oyu alan seçimi kazanır. Ekrem İmamoğlu seçimi kazanmaya yetecek kadar oy almıştır. Maalesef kimileri seçim kaybedebileceğine ikna olamamış ve doğrudan halkın iradesine müdahale edilerek 16 milyon İstanbullunun kararı yok sayılmıştır. Bizler 23 Haziran’da gerçekleşecek seçimi Sayın İmamoğlu’nun daha büyük bir farkla kazanacağına inanıyoruz. Bunun için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız. Bu gün burada toplanan bağışı maddi olarak değil, aidiyet, destek olarak değerlendirmek gerekir. Seçim günü görev almak, İstanbul’da olup gözlemci olmak isteyen pek çok vatandaşımız bizlere ulaşıyor. Şimdilik desteğimizi böyle gösteriyoruz. Bizler demokrasi tarihimizle altın harflerle kazınacak bir başarı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017