Gemlik Belediyesi hizmette mesafe tanımıyor

Gemlik Belediyesi ekipleri merkezden 38 kilometre uzakta olan Fındıcak Mahallesi’nde çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Belediye ekipleri; greyder, kamyon ve kepçe yardımıyla arazi yollarının iyileştirilmesini ve mahalle içindeki iyileştirmeleri yaparken, Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli ise muhtarlık binasının yenilenmesi, çevre düzenlemesi gibi birçok işlemi de gerçekleştirecek.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Serintürk’e, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kaynatma ve Çiftçi Malları Koruma heyeti de eşlik etti.

Serintürk, “hizmetimizi Gemlik’in her köşesine ulaştıracağız”

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Belediye hizmetlerini Gemlik’in her köşesine taşımasının gururunu yaşadıklarını ifade ederken, çalışmaların ise hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi. Gemlik Belediyesinin çalışma anlayışının mesafe tanımadığını belirten Başkan Serintürk, “Bugün eskiden köy olan ilçemiz merkezine yaklaşık 38 kilometre uzaklıktaki Fındıcak Mahallemizdeyiz, Belediye ekiplerimiz, muhtarımız ve çiftçi malları heyetimiz ile mahallemizin sorunlarını muhtarımızdan dinledik ve notlarımızı da aldık. Belediye olarak hizmetlerimizi her noktaya ulaştıracağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlik Belediyesi hizmette mesafe tanımıyor

  • Haziran 19, 2019 tarihinde, saat 5:58 am
    Permalink

    Kolay gelsin…Gemlik sınırları içinde bulunan her vatandaş ve her nokta için faydali olmak niyetiyle hedeflediğiniz butun güzel işlerde Allah yardimciniz olsun.

Yorumlar kapatıldı.