Yine Çukurbahçe, Yine Kaza – 2 Yaralı

Uzun yıllardır çözülemeyen Çukurbahçe Mevkiindeki sorun yine bir kazaya yol açtı. Hemen her ay yaralamalı veya maddi hasarlı kaza yaşanan Çukurbahçe ile Çevreyolu çıkışında meydana gelen son kazada 2 kişi yaralandı.

07 ABU 005 plakalı kamyonet ile 34 KA 2359 plakalı otomobilin karıştığı kazada, otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilirken, kaza sonrasında olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak kaza ile alakalı incelemelerde bulundu. Meydana gelen kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Bölgede yaşayan ve sürekli kazalara şahit olan vatandaşlar, yıllardır devam eden sorun ile alakalı hala çözüm bulunamadığını ve sayısız girişimlerine rağmen kazaların devam ettiğini ifade ettiler. Sürekli meydana gelen kazalara bazen de müdahale etmek zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğinin altını çizdiler.

https://www.youtube.com/watch?v=dyUGaIJYohc

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017