Gemlikspor’dan Açıklama; Futbolcular Peşinatlarını Aldı, Konuyu Yargıya Taşıyacağız

Gemlikspor’un peşinatlarını alamadıkları iddiasıyla oyuncuların bir kısmının kulüpten ayrılması ile alakalı açıklama yapan kulüp başkanı Cumhur Aydın, futbolcuların bir kısmının peşinatlarını aldıkları dekontları kamuoyuyla paylaştı.

Sezon öncesinde transfer edilen Kaleci Adem Çelik’in evrakını ilk olarak sunan Başkan Aydın, Çelik’e 9 bin 900 TL para yatırıldığını dekont üzerinden gösterdi. Aynı şekilde Emrah Mestan’ın da hesabına 9 bin 900 TL geçtiği yine evrak üzerinden gösterildi. Aynı zamanda Emrah Meydan’a da 7 Bin 500 TL aktarıldığını dile getirdi. Diğer oyuncular  Birindar Güneş, Yakup Kurt, Murat Ak’a da , bayram öncesinde 2 Bin veya üzerinde miktar ödendiğini evrak üzerinden beyan etti.

DEKONTLAR ELİMİZDE KONU YARGIYA TAŞINACAK

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın; ”Biz sponsorlarımızdan beklediğimizin alınmaması üzerine bir kaç oyuncunun ücretini ödeyemedik. Onlardan tepki gelmesi gerekirken, Ekim Ay’ına kadar ödeme yapılmayacak olan ve 10 Bin TL peşinat verdiğimiz oyuncular bile sosyal medya üzerinden kulübümüzü karalamaya çalışıyor. Aynı zamanda oyuncularımızı da etkiliyorlar. Gemlikspor’un ismine zarar veren bu tutumlara kayıtsız kalmayacak, konuyu da yargıya taşıyacağız” dedi.

PEŞİNATLARIMIZIN İADESİNİ İSTİYORUZ

Oyuncuların farklı takımlarla görüştüğünü ve bazılarının anlaştığını da beyan eden Aydın, oyuncuların peşinatlarını iade etmesi gerektiğini bildirdi. Konuyu yargıya taşıyacağını ve anlaştığı kulüplerle de görüşme yapacağını beyan etti.

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlikspor’dan Açıklama; Futbolcular Peşinatlarını Aldı, Konuyu Yargıya Taşıyacağız

  • Ağustos 27, 2019 tarihinde, saat 5:20 pm
    Permalink

    Merhaba Bu başkan oldukça Gemlikspor, bir yere varamaz bunu bilin istedim boşuna kürek çekmeyin

Yorumlar kapatıldı.