Ak Parti Kuzey İmarlarını Büyükşehir Komisyonunda Masaya Yatırdı

Uzun süredir çözümü için beklenen Kuzey İmar Planları Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı tarafından Büyükşehir komisyonunda masaya yatırıldı.

Kuzey İmar Planlarında yerleri olan vatandaşların da temsilcilerinin bulunduğu toplantıda, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit ve Büyükşehir Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu da yer aldı.

İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; ”Büyük şehir imar komisyonunda komisyon başkanı Turgay Yel ve Akparti üyelerin yani sıra Chp ve İyi parti üyelerle Gemlik’in kuzey imarlarında Ayrık nizam 2 ve 3 kat olan planları ayrık nizam 4 kat ve emsal artışı istendi. Taleplerini dile getiren arsa sahipleri isteklerini komisyonda dile getirdiler. İlçe başkanımız Ak Parti Belediyesi zamanında tapuların dağıtıldığını, oy birliği ile meclisimizden geçen talebin komisyonca değerlendirilip takipçisi olacağını söyledi. İlçe başkanlığı olarak büyük şehirin çalışmalarında ilçe ye verdiği desteklerinden dolayı Büyük Şehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş a teşekkür ederiz.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017