Gemlik Zeytini Festivalinde Resul Dindar Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı ile birleştirilen 5. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinin ilk gecesinde, Karadeniz ezgilerinin usta ismi Resul Dindar Gemlik’te sahne aldı.

Festival ve zafer bayramı etkinliklerinin ilk gecesinde iki konser düzenlendi. İlk olarak Gemlik’in yerel grubu Grup Kios sahne aldı. Ardından sahneye çıkan Resul Dindar ise yaklaşık bir buçuk saatlik sahne performansı ile Gemliklileri adeta coşturdu.

DİNDAR’A ZEYTİN FİDANI ARMAĞAN EDİLDİ

Dindar; ”Ben gerçekten zeytini çok seviyorum. Bu festivalde yer almakta benim için ayrıca önemli. Bizler de bu barış sembolünü sevgi ile büyüteceğim” dedi.

Sertaslan; ”Zeytin aynı zamanda barışın da sembolüdür. Bütün dünyada barış istiyoruz biz. Belediye başkanı olduğum dönemde, Dindar’ın gelmesi için çok uğraştım. Başkan olunca geleceğini söylemişti. Çok yerden talebi vardı, o Gemlik’i tercih etti. Bugün Zafer günü, zafer gününde barış türküleri söyleyelim dedik. Gemlik’te bu işi hallettik” şeklinde konuştu.

DERYA DİNDAR SAHNEDE DE EŞİNİN YANINDAYDI

Resul Dindar konserinde, 10 gün önce çıkan şarkısı ”Sevdam ile Beraber”’i de Gemlik’te söyledi. Eşi de şarkı söylenirken yanında yer aldı. Sahnede konuşan Dindar; ”Şarkının adı zaten Sevdam ile Beraber. Bu nedenle klipte de eşimi oynattım. Başkası da olamazdı. Allah hepimize iyi bir eş, zeytin gibi de çocuk nasip etsin” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017