Gemlik Takımlarının Rakipleri Belli Oldu

 

Bursa Süper Amatör ve Birinci Amatör Kümede kura çekimi yapıldı. Gemlik’in beş takımının da rakipleri belli oldu.

VEFA GRUBUN FAVORİSİ, GEMLİKSPOR’A ZORLU GRUP

Kuralar sonrasında Vefaspor A Grubunda yer aldı. Vefaspor İznik ve Orhangazi Gençlerbirliği’nin karşı grupta olmasından dolayı grubun favorisi görünüyor. Vefaspor’u zorlayabilecek ekibin de Görükle İpekspor olacağı kağıt üzerinde düşünülüyor.

Yine Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Gemlikspor ise Orhangazi Gençlerbirliği, Kafkas, Kemerçeşme Kanarya ve Elmasbahçe gibi önemli takımların bulunduğu C gurubunda mücadele edecek.

Takımlarımızın rakipleri şunlar; Gemlikspor; Kafkassspor, Krd. Güvenspor, Sölözspor, Emekspor, Orhangazi Gençlerbirliği, Duaçınarı, Millet Mah. Elmasbahçe, Şükraniye, Kemerçeşme Kanarya, Hacivat.

Vefaspor; Gençlergücü İnegöl, Akhisar Demirspor, Kestel Belediyespor, Nilüfer Erdemli, Yenişehir Çeltikçi, Fethiyespor, Burgazspor, 19 Mayısspor, Bağlarbaşı, Keles, Görükle İpekspor.

  1. AMATÖRDE DE KURALAR ÇEKİLDİ
  2. Amatör Kümede mücadele edecek Gemlik takımlarından Umurspor, 11 takımın yer aldığı A Grubunda yer aldı. Umurspor’un Grubunda; Barbaros Spor, Fatih Gücü, Elbeyli Spor, Cihan Spor, Ertuğrul Gazi Mesken, Çekirge, Yeni Karaman, Güvenspor, Akçalar, Altınok, Cumalıkızık takımları yer aldı.

Körfezspor; Arabayatağı, Orhangazi Çakırlı, Harmancık, Nilüfer 1987, Mimar Sinan, Demirci, Çiftehavuzlar ve Mudanyaspor ile karşılaşacak.

Çotanakspor ise; 1947 Çekirge, İsabey, Erilligücü, Panayır, Ağaköy, Uluağ Yıldız Gençlik, Demirtaş, Yeşildağ ve Balkanspor ile eşeleşti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlik Takımlarının Rakipleri Belli Oldu

  • Eylül 7, 2019 tarihinde, saat 8:27 pm
    Permalink

    Gemlikspor’un grubu zorlu diyorsanız ya futboldan anlamıyor yada rakipleri tanımıyorsunuzdur. Zorluk derecesine göre A,B,C grubu olarak sıralanabilir. Tüm takımlara hayırlı olsun..

Yorumlar kapatıldı.