Kitap Fuarında Gemlikli Yazarların Eserleri Sunuldu

Demokrasi Meydanı ( İskele )’ de gerçekleşen 1. Kitap Fuarına Gemlikli Yazarlar da kitaplarını imzaladı. Gemlik Müftüsü Dr.M. Reşat Şavlı, Cemal Kırgız, Onur Şahin, Burhan Özdin, Ahmet Unsu, Naci Pehlivan, Osman Doğan ve Seda Eroğlu olmak üzere birçok Gemlikli Yazarlar Kitap Fuarında yerini aldı. 1.Gemlik Fuarında Yazarlarla bir araya gelen Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, Cumhuriyet Baş Savcısı Ali Ülger, stantları ziyaret etti. Kitaplarını tanıtan yazarlar kitapları imzalayarak hediye etmeyi de unutmadı.

Yazar Osman Doğan yazmış olduğu “Soykırım mı Yol kırım mı? Hançerliyan” isimli kitabı Türkiye dışında da Harvard Üniversitesi olmak üzere birçok yabancı okul kütüphanelerinde yer edindiğini dile getirdi.

YAZARLARIN GÖRÜŞLERİ

İlk olmasına rağmen Kitap fuarından memnun kaldıklarını dile getiren yazarlar az yayınevinin bulunduğunu eksikliklerinde olduğunu dile getirdi.

Yazar Dr.M Reşat Şavlı dini yayınlara yer verilmediğini birdahaki Kitap fuarında bu eksikliğin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Yazarların ortak görüşlerinden biri ise okullara daha önceden haber verilmesi ve öğrencilerin önceden hazırlık yapıp gelmeleri gerektiğini dile getirdiler.

HABER; YAREN BALLIKAYA

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017