Gemlikspor Taraftar Derneği Kongresini Yaptı

Gemlikspor Taraftarlar Derneği Grup Kios, kongre ile yeni yönetimini belirledi. Tek adayın bulunduğu kongre sonrasında, derneğin yönetimi belirlendi. Dernek Başkanı Emir Yılmaz oldu.

Seçim ile alakalı açıklama yapan Başkan Emir Yılmaz; ”1984 yılında kurulan Gemlikspor’a sevdamız öncelikle büyüklerimizin yanında maçlara gitmekle başlamıştı. Daha sonraları tüm arkadaşlarımız olarak bizler yanlarımıza bizden küçükleri alıp maçlara gitmekle devam ettik.

Biz Gemlikspor sevdalıları olarak 2009 yılında Grup Kios olarak gitmeye başladığımız maçlara 2011 yılında Gemlikspor Taraftarlar Derneğini kurarak devam ettik.

Her zaman ben değil biz olduk. Gemliksporu her platformda destekledik. Tüm maçlarına gitmeye özen gösterdik. Bizlerle beraber maça gelen genç arkadaşlarla iyiyi doğruyu öğretmeye çalıştık. Hep destek tam destek diyerek çıktığımız bu yolda sevdamız Gemlikspor’a desteğe devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun tek renk tek sevda Gemlikspor” dedi.

Gemlikspor Taraftarlar Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu; Emir Yılmaz, Serhat Çolak, Hakan Kurt, Emir Kökçam, Murat Ersöz, Mustafa Duran, Şener Uçar, Eray Birgül, Arif Aslantay.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017