Cumhuriyet Bayramı Törenlerinden Dikkat Çeken Ayrıntı

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. yıldönümü anma programlarında, spontane oluşan görüntü törenlere damgasını vurdu.

Bursa’nın Gemlik İlçesinde Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreninde, Gemlik İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Barış Bozkurt, Gemlik Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve küçük bir çocuğun aynı karede asker selamı vermesi programın dikkat çeken ayrıntısı oldu. Üç nesli aynı karede buluşturan fotoğraf, töreni izleyenlerin de dikkatlerinden kaçmadı.


Cumhuriyet Bayramı Törenleri Çelenk Sunma Programı İle Başladı

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96’ncı yılı kutlama programı, Gemlik’te de Atatürk Anıtına çelenk sunma programıyla başladı.

Programa Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gemlik Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Aziz Sevimli, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, CHP İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, kurum ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gemlik Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından, program saygı duruşu, istiklal marşı ve dokuz pare top atışıyla sona erdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017