Çotanakspor Süper Ligde

Bursa Süper Amatör Kümede Gemlik’i temsil eden Çotanakspor, Bursa Süper Amatör Kümeye yükseldi.

Üç yıl arada sonra yine Süper Amatör Kümeye çıkma müsabaksında, İsabey Spor ile deplasmanda karşılaşan Gemlik ekibi, mübakadan 7-0’lık üstünlükle ayrıldı. Rakibi Panayırspor’un 3 puan üzerinde ikinci sırada yer alarak Süper Amatör Kümeye çıkmış oldu.

TARAFTARLAR AKIN ETTİ

Arabayatağı sahasında oynanan müsabakaya, Gemlik’ten otobüs, minibüs ve özel araçlarıyla çok sayıda taraftar giderken, Bursa da yaşayan Giresunlular da, tribünde yerlerini aldı. Tribünlerin tamamının dolduğu gözlenirken, bitiş düdüğü ile birlikte de coşku iki katlandı.

TEPE; HAK ETTİK, BAŞARDIK.

Süper Amatör Kümeye Gemlik Çotanakspor’un çıkması ile alakalı değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Talat Tepe; ”Gemlikli oyuncularla, zorlu bir gruptan çıkarak süper amatör kümede mücadele etmeye hak kazandık. Cem Hocamızı ve oyuncularımızı bu anlamda kutluyorum. Gemlik’te inanan oyuncularımızın neler yapabileceğini göstermiş olduk. Sezon boyunca, üstün gayret ve fedakarlıkla devam ettik. Bugün, güzel bir sonuçla Gemlik’in karşısına çıkıyoruz. Bursa’da adından söz ettiren camia olan Çotanakspor, hak ettiği Süper Amatör Kümede mücadele edecek. Bu hafta kutlamalarımızı yapacak ve ilk etapta, sonraki sezonun planlamasını gerçekleştireceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017