Ertuğrul Yavuz Farklı Kazandı

Gemlik İyi Parti Olağan Genel Kurulu, Syrus Otel Salonunda yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve Lale Kılıç’ın yarıştığı seçimi, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz açık farkla kazandı.

Genel Kurula Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İyi Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, çevre ilçelerin İyi Parti İlçe Başkanı, Ak Parti Gemlik İlçe Yönetimi, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve yönetimi, STK ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede söz alan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; ”İyi Parti’ye teşekkür etme fırsatı bulamamıştım. İyi ki varsınız. İnşallah sizleri mahcup etmeden görev süremizi tamamlayacağız. Bu şehirde, huzuru ve barışı tesis edemediysem, hiç bir anlamı olmaz diye düşünmüştük. Biz bu kongreleri rahat yapabilelim diye, hudut içinde ve dışında şehit düşen kardeşlerimize buradan minnet duyalım. 16 kez devlet kurduk, her seferinde kanla gözyaşı ile yıkıldı. Bizler, Ulu önderimizin yolunda 17’nci kez ayaktayız. Bizler barış içerisinde yaşamaya alışmalıyız. Ne zaman dünyaya hükmeder duruma geldiysek, ardında iç barış vardır” dedi.

7 AYDA ÜYE SAYIMIZI İKİ KATINA ÇIKARDIK

İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ise; ”Alçakça saldırı ile şehitler verdiğimiz günlerden geçiyoruz. Dileriz ki, oradaki askerlerimizin ayağına taş değmesin. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Çok kısa süre önce ilçemizi ve teşkilatımızı ziyaret eden tek vatan değil, Türk vatanı diyen, tek bayrak değil Türk Bayrağı diyen Genel Başkanımız Meral Akşener’e selam olsun.  İyi Partimiz kurulduğu günden itibaren Aziz Türk Milletinin umudunu ve inançlarını geri vermiştir. Seçmenlerimizi iki kutuplu ziyarete zorlayan yapıyı kırmıştır.

Verdiğimiz bu onurlu mücadele kolay tesis edilmemiş, bir çok engel, iftara ile karşı karşıya kaldık. Bu kutlu yolda başından bu yana sizlerle birlikte yer aldığım için gurur duyuyorum. Gemlik İlçe Başkanlığımızda, mahallerimizde teşkilatlandırma çalışması başlattık. 7 Aylık süre içinde üye sayımızı iki katına çıkardık. Aynı zamanda delege seçimlerimiz ile demokrasi dersi verdik” dedi.

YAVUZ FARK ATTI 205 – 60

Konuşmalar sonrasında oy kullanma işlemlerine geçildi. 375 delegeden 265’inin sandığa gittiği seçimli genel kurulda İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Lale Kılıç karşısında seçimi 205’e 60 gibi açık farkla kazandı.

Yavuz’un yönetimi şu isimlerden oluştu; Ertuğrul Yavuz, Mustafa Kemal Döngel, Osman Nuri Arslan, Hacer Öznur Çukadar, Lale Kiriş, Reşat Yedikardaşlar, Burak Koç, İrfan Başaran, Mustafa Altuntaş, Murat Seymen, Murat Bayram, Kadriye Uçar, Irmak Oktay, Ahmet Çelik, Ali Berker Akıncı, Nermin Canbaz, Ali Hikmet Esen, Nihat Özalan, Mehmet Öğüt, Ali Bey Sülün, Halil Çelebi, Oktay Aktuğlu, Erol Çelebi, Fatih Yıldız, Çiğdem sıralaç, M.Emrah  Karaca, Uğur Kaya, Ejder Güneş, Çiğdem Ateş, Yusuf Altay, Bilge Dural, Yahya  Çukadar, Gürhan Kırmızıay

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017