Gemlik Otomobil Tanıtımına Hazır

Gemlik Ticaret Odası, 12 Mart günü TOGG tarafından yapılacak tanıtım ile alakalı bilgi verdi. Ev sahibi olarak Gemlik’in hazır olduğunu belirten Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım konu ile alakalı açıklama yaptı.

Gemlik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir; ”12 Mart’ta TOGG’nın lansmanının Gemlik’te yapılacak olmasından memnunuz. Perşembe günü Ramada Otel’de otomobilimizin paydaşları, çözüm ortakları, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Otomobilimizin CEO’su Gürcan Karakaş , Bursa Protokolü ve Gemlik protokolü katılım sağlayacak.

Saat 09.00 – 10.00 arasında kayıt. 11.00 – 12.00 arasında toplantı, 13.00 – 16.30 arasında karşılıklı görüş alışverişleri ve soru cevap şeklinde olacaktır. Ev sahibi olarak Gemlik Ticaret Odası, Gemlik Ticaret Borsası, Gemlik Belediyesi ve Gemlik halkı olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız” dedi.

OTOMOBİLİMİZ OTELİN ÖNÜNDE SERGİLENECEK

Gemlik Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ise; ”Yerli Otomobilin Gemlik’te yapılacak olmasından dolayı büyük heyecan yaşıyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Ramada Otel’in önünde yerli otomobilimizin prototipi sergilenecek, vatandaşlarımızı da bunu görmeye bekliyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017