Önce Eski Sevgilisini, Sonra Kendini Öldürdü

Gemlik fabrikalar bölgesinde yer alan Bursa Serbest Bölgede bulunan zırf fabrikasında meydana gelen olayda, Osman K. (46) isimli şahıs AIG firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan  ÖzlemM. (39)’yi silahla vurdu. Olay yerinden kaçan şahıs 100 metre ileride kendisini de aynı silahla göğüz bölgesinden yaraladı.

SEVGİLİ DEHŞETİ

Osman K. İsimli şahsın, Özlem M. ile bir dönem ilişlilerinin olduğu iddia edilirken, Özlem M.’yi rahatsız etmeye devam ettiği öne sürüldü. Bursa’dan Özlem M.’nin güvenlik olarak çalıştığı iş yerine gelen Osman K., genç kadını görür görmez silahı ile ateş etti. Sonradan olay yerinden kaçan zanlı, yaklaşık 100 metre ileride, kendisini de göğsünden vurdu.

İKİSİ DE KURTARILAMADI

Olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk olarak Özlem M.’ye bulunduğu yerde müdahale ettiler. Hemen sonrasında da, ambulansa alarak Gemlik Devlet Hastanesine sevk ettiler. Zanlı Osman K. ise doğrudan 112 ekipleri tarafından alındı. Gemlik Devlet Hastanesine getirilen iki kişi de, aldığı ağır yaralardan dolayı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.




 

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017