Başsavcı Ali Ülger’den Veda Ziyareti

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Tayininin Elazığ’a çıkmasının ardından veda ziyaretleri gerçekleştirdi. Gemlik Manşet Gazetesini de ziyaret eden Ülger, Gazete İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut’a, devleti ve Gemlik’i, hem yerel medyadaki duruşu ile hem de Genel Medyaya konuyu yansıtırkenki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ülger açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”Bilindiğimiz üzere Gemlik’te görev yaptığımız süre HSK’nın  yaz kararnamesi ile dolmuş bulunuyor. Gemlik’te görev yaptığımız 3 yıllık süre boyunca inşallah gönüllerde hoş bir seda bırakarak ayrılıyoruzdur. Çünkü geriye döndüğümüzde Gemlik halkı yüz akıyla görüşebilmek ve dostlarımızla tekrar kucaklaşabilmek benim en temel ilkem olmuştur. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır anlayışıyla Gemlik’ te 3 yıl boyunca görev yapmaya yine bu sürede adliyede görev yapan hakim ve savcılarımızla ve tüm adliye personelimiz gecemizi gündüzümüze katarak adalete olan inancı ve güveni en yüksek seviyeye çıkarmaya çalıştık. İnşallah da başarılı olmuşuzdur. Maalesef ayrılık ve tayin bizim mesleğin kaderinde olan bir durum hayatın bir gerçeği. Gelen gidiyor. Görev yaptığımız yerler bizim olmuyor ama anılarımız, dostluklarımız, hizmetlerimiz bizim oluyor.

Gemlik halkına da çok güzel bir eser olan adliyeyi bırakmanın onurunu ve sevincini yaşıyorum. Bu güzel fırsatı bana verdiği için önce Rabbime şükrediyor, sonrasında bu adliyenin yapımında emeği geçen başta Adalet Bakanımıza Bakan Yardımcılarımız Zekeriya BİRKAN ve Uğurhan KUŞ’a  Bakanlığın diğer yetkililerine ve adliyenin yapımı aşamasında C.Başsavcılığımıza her daim katkı sunan eski Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ve siyasi partilerin temsilcileri bulunan eski Belediye Meclis üyelerine, eski ve yeni milletvekillerimize ve tüm adliye personeline, yeni adliyemize desteklerini esirgemeyen Gemport  ve Karataş Firmalarına teşekkürü bir borç biliyorum.

Çalıştığım 3 yıllık dönem boyunca çok güzel bir çalışma ortamı yakalayarak Gemlik halkı için beraber çalıştığımız İlçe Kaymakamımız Sayın Yaşar Dönmez ‘e Garnizon Komutanımız Sayın Sacit Sabuncu’ya İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Abdülkadir Yüce’ye İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Barış Bozkurt’ a ve İlçenin diğer tüm kurum müdür ve amirlerine çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yine çalıştığım süre boyunca gereken yerlerde bizden desteklerini esirgemeyen siyasi, partilerden AK Parti CHP,MHP ve Saadet Partisinin değerli Başkanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum.

Farklı yerlerden Gemlik Adalet Sarayına tayini çıkıp yeni gelen hakim-savcı arkadaşlarımıza da yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.

Son olarak bize çok güzel bir ev sahipliği yapan Gemlik halkına teşekkür ediyorum. Hoşçakalın.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017