ORHANGAZİ’DE POLİSE ATEŞ ETTİ, GEMLİK EMNİYETİ YAKALADI

ATEŞ ETME ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Orhangazi’de Hürriyet Mahallesinde bir şahsın elinde silah olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gitti. Alkollü olduğu tahmin edilen şahıs polisleri görünce silahla polislere doğru ateş etti. Polislere ateş ettikten sonra önünde bulunduğu tamirhane dükkânına kaçan şahıs için olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir süre şahsı ikna etmeye çalışan polis ekipleri daha sonra dükkâna girdiğinde şahsın arka kapıdan kaçıp kayıplara karıştığını tespit etti. Zanlı daha sonra Gemlik’te yakalandı.
Olay akşam saatlerinde Orhangazi’de Hürriyet Mahallesindeki bir tamirci dükkânında meydana geldi. Alınan bilgilere göre vatandaşlar dükkânda elinde silah olan bir şahsın olduğu ihbarını yapınca olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Daha önce adam yaralama da dahil bir çok suçtan sabıkası olduğu belirlenen A.A. (25) isimli şahıs polis ekiplerini görünce elindeki silahla polislere doğru ateş etti. KURŞUN ŞANS ESERİ İSABET ETMEDİ
Şahsın ateş etmesi üzerine polisler tedbir aldığı esnada A.A. önünde bulunduğu tamirhane dükkânına kaçtı. Olay sonrasında polis ekipleri dükkânın etrafını çevirdi. Çelik yelek giyip silahlarla şahsı ikna etmek için bir süre çaba gösteren polis daha sonra kontrollü bir şekilde dükkâna girdi.
ARKA KAPIDAN KAÇTI
Polisler tamirci dükkânına girdiklerinde ise şahsın arka taraftaki bir kapıdan kaçtığını tespit etti. Emniyet Müdürü Sadık Elden’in de inceleme yaptığı olayla ilgili olarak polis ekipleri uzun süre bölgede dükkân ve depolarda şahsı aradı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, olay yeri ekipleri dükkân etrafında inceleme yaptı.
OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Öte yandan tamirci dükkânı önündeki silahlı saldırı olayı ise bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde polis otosu ile dükkânın önüne gelen polis memurlarına A.A.isimli şahıs silahı ile iki el ateş ettiği ve daha sonra kaçarak dükkâna girdiği görünüyor.
GEMLİK EMNİYETİNDEN KAÇAMADI
Olay sonrasında Gemlik bölgesine kaçtığı tespit edilen A.A. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonrasında, Gemlik Osmaniye Mahallesinde, Gemlik Devlet Hastanesine giden bölgede ara sokakta üç arkadaşı ile yakalandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017