TOPLU KONUTLAR 2 YILDIR TESLİM EDİLMİYOR

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesinde yapımı başlayan toplu konutların ikinci etabında, yaklaşık iki yıldır çözüm bekleniyor. Konutların teslim edilmediğinden dolayı şikayetçi olan hak sahipleri, ikinci etabın yanında toplanarak açıklama yaptılar. 65 vatandaşa dairelerinin teslim edilmediği ifade edilen ikinci etap ile alakalı sorunları kamuoyuna taşıyan mağdurlar çözüm beklediklerini söylediler.
2 YILDIR KONUTLARIMIZIN TESLİM EDİLMESİNİ BEKLİYORUZ
Mağdurlar adına açıklama yapan Mustafa Şimşekoğlu; ‘’Belediyemizin bize imkan sağladığını düşünerek iki yıl önce başvurduk. Peşinatlarımızı yatırdık. Şu anda çok mağdur durumdayız. Belediyenin başka bir partide olması, değişmesi engel olmamalı. Müteahitin değişmesi engel olmamalı. Belediyemizle görüşemiyoruz. Biz muhatap bulamıyoruz. Bardağı taşıran son damla da, hırsızlık olayı oldu. Biz sadece tarih istiyoruz. Aşağıda başlayan Toki bir senede bitti, biz iki senedir istinat duvarı bekliyoruz’’ dedi.
HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI
Mağdurlardan Yıldız Bodur ise, artık ağzını bozduğunu ifade ederek; ‘’hevesimiz kurağımızda kaldı. Toplantı yapıldı, sonra belediye başkanı çekti gitti. 35 yıldı çalışıyorum. 85 yaşında annem var, onun için ev almak istedik. Oyalanıyoruz’’ ifadelerini kullandı. Mağdurlar Çözüm olana kadar her Pazar toplanacaklarını da dile getirdiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017