SARIGÜL GEMLİK’E GELİYOR

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Gemlik’te ilçe başkanlığı binasının açılışı ve ziyaretler için Gemlik’e gelecek.

Saat: 14.00’de başlayacak programda, ilçe binasının açılışı, esnaf ziyareti, Gemlik Esnaf Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası ziyaretleri yapılacak. Ziyaretler sonrasında ise Gemlik Manşet’te canlı yayın programı olacak. Ayrıca, açılış öncesinde de, Sarıgül basın ve kamuoyuna hitap edecek.

Türkiye Değişim Hareketi olarak başlayan hareketi, yıllar sonra siyasi partiye çeviren Sarıgül, ülke genelinde pek çok noktada teşkilatlanmasını tamamladı. Gemlik’te de, Özcan Yerlikaya başkanlığında kurulan ilçe teşkilatını da yakından önemsediği görülen Sarıgül, Gemlik’te bir dizi temasta da bulunacak.

Genel Başkan Sarıgül’ün ziyareti ile alakalı değerlendirme yapan İlçe Başkanı Özcan Yerlikaya; ‘’Yeni bir siyasi hareketiz. Vatandaşlarımızın da bizlerden beklentileri yüksek, bunun da farkında olarak çalışmalar yapıyoruz. Genel Başkanımızın belediyecilik kökenli olmasının da avantajını ilçe olarak yaşayacağız. Böyle bir teveccühte bulunması ve ilçe başkanlığımızın açılışında yanımızda olması, bizleri ne kadar önemsediğinin de göstergesidir’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017