TARTIŞTIĞI BABASINI BIÇAK DARBELERİ İLE ÖLDÜRDÜ

TARTIŞTIĞI BABASINI BIÇAK DARBELERİ İLE ÖLDÜRDÜ
Orhangazi’de akşam saatlerinde meydana gelen olayda evde babası ile tartışan 33 yaşındaki bir şahıs, babasını bıçak darbeleri ile ağır yaraladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan 65 yaşındaki adam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı oğlu ise polis tarafından gözaltına alındı.
Olay bugün saat 19.00 sıralarında Arapzade mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Uysal Apartmanı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre Muhammet Cem U. Babası Halil U. İle henüz belirlenemeyen bir nedenle evde tartışmaya başladı.
Çok sayıda bıçak darbesi
Olay sonrasında evdeki ekmek bıçağını alan Muhammet Cem U. Babasını karın boşluğundan bir çok kez bıçakladı. Ağır yaralanan Halil U. İçin olay yerine ambulans çağrıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Halil U. Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak talihsiz adam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Evde gözaltına alındı
Babasını bıçak darbeleri ile öldüren Muhammet Cem U. İse polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının buradaki ifadesi devam ediyor. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri bıçaklama olayının yaşandığı evde inceleme başlattı. Savcılık ve Polis ekipleri cinayetle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
9.565
Erişilen Kişiler
2.092
Etkileşim
Gönderiyi Öne Çıkar
52
32 Yorum
5 Paylaşım
Beğen

 

Yorum Yap
Paylaş

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017