TEZSEVER’İN İSTİFASI BEKLENMİŞ, ETMEYİNCE GÖREVDEN ALINMIŞ

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Tezsever, istifa ettiği açıklamasında bulunmuştu.
Gemlik Belediyesinde bulunan müdürler ve başkan yardımcılarının olduğu toplantıda, Tezsever’in, kadın müdür ve başkan yardımcılarının da önünde, tartışma sonrası küfrettiğini ve masayı devirerek çıktığını, Gemlik Belediyesinde bulunanlar da doğrulamıştı.
Konu sonrasında, Tezsever’in istifasının istenildiği, kendisine sonrasında ulaşılamadığı öğrenilirken, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın da, yaşanan olay sonrasında kendisine olay sonrası gereğini yaparak istifa etmesini, yoksa kendisinin gereğini yapacağını bildirdiği de, dile getirilmişti. Tezsever’in 3 gün boyunca istifasını etmemesinin ardından da, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tarafından görevinden alındığı kaydedildi.
BELEDİYEDEN HENÜZ İSTİFA ETMEDİ
Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Tezsever’in Gemlik Belediyesinden ayrılarak, emeklilik işlemlerini yapmadığı da öğrenildi.
MECLİS ÜYESİ DE KONUYU DOĞRULADI
Gemlik Belediye Meclis Üyesi, Milli Eğitim ve Spor Komisyon Başkanı Sedat Özer de, konuyu doğrulayan bir açıklama yaparak, Tezsever’in istifa etmeyip, görevden alındığını doğruladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017