TOGG RENKLERİNİ AÇIKLADI GEMLİK RENGİ, DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’un renkleri belli oldu. Renklerde, üretildiği Gemlik ilçesine de yer veren TOGG, kampüsünün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını şeklinde, Gemlik rengini tanıttı.

Yerli otomobil Togg’un Gemlik Kampüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. 2030’a kadar tek platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretilmesi planlanırken araçlarda kullanılacak renk ve isimler de belli oldu? İşte Türkiye’nin ilk yerli otomobilinin renk seçenekleri ve seçilen renklerin anlamları…

Togg, Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarlanan otomobilin dış renklerine “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” isimlerini verdi.

Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’un renkleri belli oldu: Renkler ne anlama geliyor? – Togg, kampüsünün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini bugüne taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, C-SUV’un dış renklerinde buluşturdu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017