BURSA’NIN LEZZETİ, TÜRKİYE’NİN MARKASI

DORDURMALI İRMİK HELVASI
İlk olarak Bursa Yenişehir’de 1951’de hizmete giren Helvacı Hacı Aziz, Gemlik’te de üç yıldır faaliyet gösteriyor.
Suna ve Mete Apak tarafından yapılan işletmede, Gemlik’e de uygun fiyatlarla kaliteli hizmeti sunan işletme, önümüzdeki dönem farklı kampanyalarla da, Gemlik halkının hizmetinde olacağını duyurdu. Gemlik İstiklal Caddesi, Gürle İş Hanının, sahile dönen bölümünde yer alan işletme, lezzetiyle dikkat çekiyor.
Gemlik’te yapılan işletmede, Cennet Çamuru olarak tabir edilen Antep Fıstıklı İrmik Helvası, Bitter Çikolatalı İrmik Helvası ve Sade İrmik Helvası ürünleri yer alıyor. Ürün portföyünün tamamını karşılayan işletmede, tercihe göre tüm helvalar, dondurmalı olarak da yapılabiliyor. Dondurma olarak da, Maraş Tipi dondurma tercih ediliyor.
İşletmeciler, verdikleri bilgilerde; ‘’Gemlik’te üç yıl önce iddialı bir lezzetle halkımızın hizmetine girdik. Ciddi anlamda da ilgi gördük. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanyalarla hizmet vermek istiyoruz. İnsanlarımızın ekonomisini de düşünerek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ürünlerimiz konusunda zaten iddialıyız. Gemlik halkı lezzetimizi ve kalitemizi biliyor. Bizim önceliğimiz, uygun fiyatlarla, hem kaliteli, hem de organik ürünleri sunmaktır. İşimizde bu nedenle sağlık ve hijyeni de, öncelikli tutuyoruz’’ dediler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017