İYİ PARTİ VEKİL ASAYLARINDAN MANŞET’E ZİYARET

İyi Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayları Erdal Ay ve Hatice Deniz, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut tarafından karşılanan İyi Partililer, Bursa 2 bölge hedeflerinin yanı sıra, ülke gündemi ile alakalı konulara değindiler.

PARTİ ÜYELERİNİN BELİRLEDİĞİ LİSTE, DESTEK GÖRDÜ

İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve yönetiminin de katıldığı ziyarette, Bursa Listelerinde ön seçim yapılarak uygulanmasının vatandaştan destek gördüğünü beyan ederek, her yöre ve sektörden isimlerin yer aldığı milletvekili adaylarının, Bursa adına şans olduğunu beyan ettiler.

MİLLETİN SİGORTASIYIZ

Meral Akşener’in HDP sorusuna yönelik yaptığı ‘’Masada HDP Yok. Ama Cumhur ittifakı fotoğrafında HÜDA-PAR var. Masada HDP olursa, biz olmayız’’ sözlerine değinen vekil adayları, Millet İttifakının gelecek dönem ülkeyi yöneteceğini, ülkenin sigortasının da HÜDA-PAR olduğunu belirttiler.

KILIÇDAROĞLU İLK TURDA KAZANIYOR, İYİ PARTİ %16 BANDINDA

Anketler ile alakalı da değerlendirmeler yapan vekil adayları, Kemal Kılıçdaroğlu’nun her gelen ankette yükseldiği ve seçimi ilk turda kazandığını ifade ederek, Son bir haftada da İyi Parti’nin oyunun yine %16 bandına geldiğini ifade ettiler.

15 MAYIS İTİBARİYLE, İLK KONUMUZ EKONOMİ

Ekonomik sıkıntılara da değinilen ziyarette, 14 Mayıs’ta seçim sonrası yapılacak çalışmalarda önceliklerinin, gıda fiyatlarının ucuzlaması, çalışan ve emekliye ek gelir kalemlerinin sağlanması olacağını ifade ederek, yaşanan ekonomik krizin yaz aylarından sonlandırılmasının sağlanacağını söylediler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017