ÇAKMAK YİNE KONUŞTU, BELEDİYE MECLİSİ YİNE KARIŞTI

Rıdvan Çakmak; ‘’Başkan bey deprem ile alakalı yoğunluk artışına gitmeyeceğini söyledi. Vatandaşa kalıyor, emekli maaşı ile geçimini zor sağlıyor. Geriye devlet kaldı. Devlet anlayışına bu ters. Gemlik’te ‘devlet gelsin, binayı yapsın’ derse, depremi biz kabul etsin demektir. Bu devletin eksiği değil, tabiata aykırıdır. 30 milyon para var ya Kentsel Dönüşüm kasasında, bir bina alın otopark bari yapın. Deprem bizi sallarken, Gemlik’te gündemlerinden biri neydi? ‘Belediye asansöründeki müzik ne olmalı?’
GEMLİK’İN TAMAMINI VERDİK DE NE OLDU?
Başkan Bey, ‘7 yıldır rezerv alanlar bana verilmedi’ diyor. Gemlik’in tamamını verdik de ne oldu? Seçim zamanı geldi. Gemlik’e yıkıp, yeniden yapabilecek başkan lazım. Sonraki seçimde oyunuzu o başkana verin. Bize, minimum memnuniyetle dönüşümü yapacak başkan lazım’’ dedi.
Emir Birgün; ‘’kaç dakika oldu. Tekraren aynı şeyi söylüyor. Seçim propagandası yapılıyor burada’’ dedi.
Çakmak; ‘’az ötenize Cumhurbaşkanı geldi. Ona verseydiniz evrakınızı dönüşüm için. Benim siyasi beklentim yok. İkbal peşinde değilim’’ Dedi.
ÇAKMAK’IN AİLESİ İKBAL ÜZERİNE KURULDU
Galip Gür; ‘’Rıdvan arkadaşımız Refik zamanında, Gemlik ile hiç alakası olmadan geldi. Aslında teknik başkan yardımcısı yapılmak istendi. Eniştesi Adnan Günnar araçlığı ile siyasetin içinde. Öz kardeşi Bülent Çakmak Buski’de çalışıyor. Öz kardeşi Semih Çakmak Büyükşehir’de çalışıyor. Öz dayısı Celil Çolak Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı, Celil Çolak’ın eşi Sabriye Çolak Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı, Öz Teyze Oğlu Bursa Doğu Bölge Müdürü, Öz Teyze Çocuğu Milletvekili danışmanı.
Kendisi dedi ‘ben ikbal aramıyorum’ şeklinde konuştu. Herkes gerildi. Ovaakça’da işe başlamış, ardından Yıldırım Belediyesine girmiş, inşaat firmasına ortak oldunuz, ardından Gemlik Belediyesi Fen İşlerinde müdür oldu. Şimdi Meclis üyesi. Ailesinin tamamı ikbal üzerine kuruldu’’ dedi.
SÖZ VERMİYORUM, UĞUR BAŞKANDAN SÖZ İSTERSİNİZ
Rıdvan Çakmak’ın söz istemesi ve ‘’cesaretin varsa mikrofonu aç’’ demesi üzerine, Bunun cesaret ile alakası yok. Gür; ‘’Ben burada olduğum sürece konuşamazsın. Gemlik ile ne alakan var senin?’’ çıkışında bulundu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017