GEMLİK İYİ PARTİ’DE 100’E YAKIN İSTİFA

İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatında, 100’e yakın üyenin E-devlet üzerinden istifa ettiği öğrenildi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 5 Ocak’ta Bursa’ya gelerek aday tanıtacağı bilinirken, Gemlik’teki istifaların, Belediye Başkan Adayından dolayı olduğu öngörülüyor.
Yöneticilerden, İlknur Kayabaş, Kenan Çalım, Mehmet Öğüt, Nermin Canbaz, Ertuğrul Doğan, Özcan Aydın gibi eski üyelerin de içinde olduğu istifalar şaşkınlık yarattı.
KONU İLE ALAKALI AÇIKLAMA YAPAN İLKNUR KAYABAŞ,
“Almış olduğumuz karara istinaden, 1 yıldan fazla bir süredir görev aldığımız yol arkadaşlarımızla birlikte ‘’ parti içindeki menfaate dayalı ekipleşen yapı ‘’ nedeni ile istifa ediyoruz.
Bizler İYİ Parti’yi yerelde iktidar yapmak için yola çıktık, ancak geldiğimiz noktada 31 Mart yerel seçiminde, bursa il teşkilatının ve İYİ Parti Bursa Milletvekillerinin yerel iktidara talip olmadığını üzülerek gördük. İyi Parti Bursa İl Başkanlığı ve İyi Parti Gemlik İlçe Başkanlığı içerisinde gerçekleşen kumpaslar, şahsi ikbal ve menfaat hırslarının öne çıktığını anladık. Bundan dolayı ben, yönetici arkadaşlarım, delegelerimiz ve üyelerimiz iyi partiden ayrılma kararı aldık.
Unutmayalım ki ‘’ bir güçlüye en güçlü olduğu dönemde, sen haksızsın ‘’ demek bizlere peygamber mirasıdır düsturu ile yola çıkan bizler, bundan sonraki süreçte Atatürk’ ün ilkeleri ışığında, demokrasi ve adalete inanan Gemlik sevdalıları olarak her daim hemşehrilerimizin hizmetinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi beyan ederim. Saygılarımla.” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017