İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA “SAYILARI 10’U BULMAYAN GRUP”

İyi Parti’de yaşanan istifalar ile alakalı açıklamaya, İyi Parti’den cevap geldi. Açıkla a şu şekilde;
Basında yer alan “İYİ Parti Gemlik İlçe Yönetiminde toplu istifa” haberlerine istinaden bir açıklama yapma zaruretimiz doğmuştur.
Haberde ismi geçen ve siyasi ikbal beklentisi içinde olan bazı şahıslar, mesnetsiz iddialar ve iftiralar ile İYİ Partiden ayrıldıklarını beyan etmişler. Sayıları 10’u bulmayan bu grup, basına “100’ün üzerinde yönetici ve delege istifa etti” diye haber yaptırarak hem siz değerli basın mensuplarını hem de kamuoyunu yalanlarıyla yanıltmışlardır. İYİ Partimize yeni katılımlar ile güçlendiğimiz bu dönemde, partimizin üye kayıt sistemine yansıyan istifa sayısı dokuz kişidir. Dileğimiz, bu tip konularda değerli basın mensuplarımızın bizlerin de bilgisine de başvurmasıdır. Kerametleri kendilerinden menkul, etraflarına bir ışık bile veremeyen bu kişilerin istifaları ancak İYİ Partinin üzerindeki gereksiz tozları almıştır.
Bizler, Belediye Başkan Adayımız Ertuğrul Yavuz ve liyakatli Meclis Üyesi adaylarımızla; İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı olarak tüm gücümüz, tüm kadrolarımız ve değerli üyelerimizle Gemlik Belediyesi’ni yönetmeye talibiz ve yönetecek güce sahibiz. Bundan siz kıymetli hemşerilerimizin hiç kuşkusu olmasın.
İYİ Parti, kendi menfaatlerini halkın menfaatlerinin önüne koyan “menfaatperestlerin” partisi olarak kurulmamıştır. Zoru gördüklerinde sıvışanların partisi ise hiç olmamıştır. İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in liderliğinde “CESURLAR HAREKETİ” olarak siyasete girmiş, bugüne kadar gözünü budaktan esirgemeden, doğru bildiklerini haykıra haykıra bugünlere gelmiştir. İYİ Parti gün geçtikçe daha da güçlenecek ve bu ülkeyi gerçek sahiplerine yani milletin iktidarına kavuşturacaktır.
SAYGILARIMIZLA
İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilat Başkanı – Mustafa Kemal DÖNGEL

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017