SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ, HAYIRLI OLSUN GEMLİK

Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Adayı Zafer Işık, Milletvekilliği döneminde proje ve ihalesini yaptırdığı, Gemlik İlçe Stadı ve Suni Çim Saha ile alakalı değerlendirme yaparken, Vekillik dönemi sonrası projeyi takip ederek, talepler üzerine Avrupa Standartlarında sentetik çim kaplanması ile alakalı değerlendirmede bulundu.
‘’Yenilenen Atatürk Gemlik İlçe Stadyumumuz, artık daha güzel’’ diyen Işık, ‘’Daha önce bir çok kez doğal çim sahanın yenilenmesi için bütçe çıkardığımız yenilediğimiz fakat rantabl olmayan Gemlik Atatürk Stadyumu’nu spor kulüplerimizin ortak müzakeresi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızla hızlı bir şekilde görüşerek 3 ay gibi kısa bir sürede suni çim sahaya dönüştürdük. Aynı zamanda Işıklandırma yetersizliği ile maç ve antrenman yapılamayan sahamız girişimlerimiz ile artık ışıl ışıl.. Yenilenen stadyumumuz, spor camiamıza ve Gemlik halkımıza hayırlı olsun.’’ Dedi.
Vaatlerin yerine gelmesinin önemine de değinen Işık, daha önce verilen pek çok sözün de yerine getirildiğini söyleyerek, seçim döneminde açıklanacak projelerin de, başkanlık döneminde yerine getirileceğinin altını çizdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017