Deviren, “Serada üretilecek, tezgâhlarla buluşacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, Gemlik cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, projelerini anlattı. Pazardaki vatandaşın ve esnafın sıkıntısının maliyetler olduğunu belirten Deviren, “Seramızda üretecek, pazarcımız aracılığıyla hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi.
CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren’e CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın ve Gençlik kolları eşlik ederken, pazarda gördüğü ilgi ve alaka için de teşekkür etti.
Deviren, “Vatandaşımızın derdi, belediyemizin derdi olacak”
CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, yaptığı esnaf ve pazar yeri ziyaretlerinde vatandaşların birinci gündeminin yaşanan ekonomik sıkıntılar olduğunu ifade ederken, “Seçim maratonumuzun başladığı günden bu güne kadar geçen sürede yaklaşık 50 bin vatandaşımızla temas etme imkanı bulduk. Ülkemizin yaşadığı ekonomik darboğaz vatandaşlarımızı olumsuz etkilemiş ve geçmiş yıllarda tamamen dolan pazar çantaları bugünlerde dolmaz hale gelmiş. Biz Gemlik Belediyesi olarak kuracağımız kent lokantalarıyla, emeklilere sağlayacağımız imkânlar ve geliştireceğimiz Halk Market projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.
“Ucuz sebzeyle ev ekonomisine katkı sunacağız”
Yerel yönetim seçimlerine kısa bir süre kalmasıyla birlikte müjdelerini açıklayan Deviren’den, bir müjde de vatandaşları ekonomisini zorlayan pazar fiyatları için geldi. Gemlik Belediyesi’nin şu anda sahibi olduğu seraların kapasitelerinde artış yapacaklarını ifade eden Deviren, burada elde ettikleri ürünleri pazarcılar aracılığıyla vatandaşlarla buluşturacaklarını ve bu sayede vatandaşların ev ekonomilerine katkı sunacaklarını vurguladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017