Refik Yılmaz Gelecek; Belgem Geri Dönecek

Gemlik Belediyesinin Refik Yılmaz döneminde gerçekleştirilen hizmetlerinden biri olan ve büyük ilgi gören içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetlerinde bulunduğu üniversite sınavlarına hazırlık kursları tekrar başlayacak.
Göreve geldiklerinde öncelikli hizmetlerinden birinin de mevcut belediye yönetiminin devam ettirme becerisini gösteremediği üniversiteye hazırlık kurslarını yeniden başlatmak olduğunu açıklayan Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adalı Refik Yılmaz ‘ Gençlerimize verdiğimiz değer gereği her yıl 400 gencimizin ücretsiz bir şekilde üniversite sınavlarına hazırlandığı kursları yeniden başlatacağız’ diye konuştu.
Refik Yılmaz’ın daha önce yaptık yine yaparız diye ifade ettiği çalışmalardan biri olan BELGEM’de, üniversiteye hazırlık kursların yansıra gençlere birebir eğitim danışmanlığı psikolojik rehberlik desteği de verilmişti. BELGEM’DE kurslar boyunca gençler için her türlü Spor, Kültür ve Edebiyat etkinlikleri ile Çanakkale, Konya ve İstanbul gibi şehirlere de kültür gezileri düzenlenmişti.
Belgemde öğrenciler gün boyunca sıcak-soğuk meşrubat, poğaça ve simit ikramlarından da ücretsiz bir şekilde faydalanabilmişlerdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017