REFİK YILMAZ, PROJE LANSMANINI YAPTI

SALON, HINCA HINÇ DOLDU
Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’ın proje lansman toplantısı, geniş bir katılıma sahne oldu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Efgan Ala’nın da katıldığı programda, Cumhur İttifakı paydaşları da eksiksiz yer aldı.
YILMAZ ‘’FETRET DEVRİ BİTECEK’’
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, büyük bir coşku ile sahneye çıkarken, ilk olarak her Cuma açılış veya temel atma programı gerçekleştirilen Gemlik’te, 5 yıllık duraksama ve fetret devrinin sona ereceğini, Gemlik’in yeniden hizmet belediyeciliği ile tanışacağını ifade etti.
10 BİN KONUT, TELEFERİK
Yılmaz, ilk olarak, 10 bin konut projesinin tanıtırken, 8 bin 500 konutun, Toki, yerel müteahitler, büyükşehir ve belediyenin ortak çalışması ile yapılacağını ifade etti. Seyir terası, spor merkezleri gibi projelerini de tanıtan Yılmaz, Teleferik projelerini de sundu. Millet bahçesi gibi projelerin yanı sıra da, Kumla Yat Limanı projesini de ilk olarak lansmanda sundu. Balıkçı barınağı, amatör balıkçılığı destekleme ve Gemlik’te balık restoranlarını da tanıttı.
ZEYTİN FESTİVALİ GERÇEK AMACINA HİZMET EDECEK
Bölge bölge Gemlik’e yönelik projelerini de tanıtan Gemlik Belediye Başkanı, döneminde yeniden başlatılan Gemlik Zeytini Festivalini de, yeniden kendi amacına uygun olarak yapacaklarını dile getirdi.
Yılmaz konuşmalarının sonunda; ‘’Tüm bu hizmetleri Cumhur İttifakının kadroları yapacak. Gemlik’imize hayırlı uğurlu olsun diyoruz’’ sözleri ile tanıtımını noktaladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017