‘Kumla’ya Değer Veriyoruz ve Değer Katacağız’

Cumhur İttifakı olarak düzenlenen Kumla Mahalle iftarı ve kahvehane sohbetlerinde Kumla’lı vatandaşlarla birlikte olan Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz önümüzdeki dönemde Kumla’ya yapacakları yatırım ve projelerle Kumla’nın çehresini değiştireceklerini ve Kumla’yı çok daha değerli konuma getireceklerinin sözünü verdi.
Belediye Başkanlığı döneminde Kumla ya yapılan Büyük Kumla içme suyu barajı, sahil düzenlemesi, Kumla köy dersi ıslahı, Kumla camii yapımı, Kumla halı sahası, Aile Sağlık ocağı, piknik alanı, Kumla meydan düzenlemesi ve Kumla arıtma tesislerini örnek gösteren Yılmaz ‘Kumla’ya ne söz verdikse yaptık Şimdi de yeniden seçildiğimizde de bugün söz verdiğimiz projeleri gerçekleştireceğimizden şüpheniz olmasın diye konuştu.
Küçük ve Büyük kumla arasında yapılacak kanal kumla projesiyle Kumlaya değer katacaklarını ve Kumlayı çok daha seçkin bir yazlık haline dönüştüreceklerini, Büyük Kumla deresini derinleştirerek yat limanı haline getireceklerini ve kumla’ya yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını açıklayan Yılmaz ‘Biz Kumla’ya değer veriyoruz. Aday adaylığımdan beri her fırsatta bir çok kere Kumlaya gelip burada siz kıymetli kumla’lı vatandaşlarımızla birlikte oldum. 1 Nisan’da inşallah Gemlik Belediye Başkanı seçildiğimizde de Kumlaya devamlı gelecek ve sizlerin istek ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğim’ diye konuştu.
AkParti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar ve MHP Gemlik İlçe Başkanı Emrah Keskinden ile partililerin de katıldığı Kumla ziyaretinde Kumla’lı vatandaşlar ‘Bu seçimde artık ideolojik davranmayacak ve Kumla’ya hizmet edeceğine inandığımız Refik Yılmaz’ı destekleyeceğiz. Geçen 5 yıl da sadece Gemlik değil , Kumla’ da kaybetti. Bir 5 yıl daha Kumlamızın geri gitmesine müsaade etmeyeceğiz’ şeklinde fikir beyan ettiler.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017