İş Merkezi Konusu Büyüyor

Son dönemlerde en çok tuttuğum sözdür ‘’Kartal Sinek Avlamaz.’’

Baytaş İş Merkezine, mesken ruhsatı alınması ile alalı konunun cevabını firmadan beklerken, Yolsuzluk soruşturmasında firmasının adı geçen gazeteciden cevap geldi.

Onun evveliyatını ilerleyen dönemde gündeme getireceğiz. Şimdi sinek avlamayalım.

***

Baytaş İş Merkezi ile alakalı firma sahibi sağda solda ne dediyse, aynısı köşe yazısına yansımış.

Hürriyet Caddesi’nde plan Ticaret + Konut şeklindeymiş…

Aksi başvuru yapılmış mı? Buranın ticarethane olmasını istemiş mi? HAYIR… Herhangi bir başvurusu yok. Yangın sisteminden ciddi anlamda kar elde etmiş. Beraberinde, otoparktan edilen karları da bir araya getirince, kar haliyle yükselmiş. Kar ettiğine pek girilmemiş yazıda…

27 bağımsız bölümden sadece 6 tanesi işyeri konumunda. Diğer 21 bölüm mesken. İş Merkezinin girişi de, arka taraftan. Otoparktan edilen karın yanında, binanın otoparkı olarak zaten kullanılmıyor. İş merkezinde kiracı olan marketin otoparkı. Genelde de, kapalı durumda. Marketin de çok eksiği var. Onlara da değineceğiz.

Kısacası firma sahibi ‘’Ben yaptıysam bu da yaptı’’ şeklinde örneklendirmiş…

***

BANYOSUZ MESKEN OLUR MU?

Kimsenin temizlik anlayışına karışacak değilim. Yanımda kokmasınlar, benim için kafi. Sadece İş Merkezine ‘’Mesken’’ ruhsatı verenlerin gözlerinden nasıl olduysa kaçan bir detayı gündeme getirmek istiyorum. Binayı ‘’mesken’’ olarak gören, gösteren veya görmek isteyen kişilerin evlerinde banyo yok mu? İş Merkezi’nde banyo olmadan, nasıl mesken ruhsatı verdiniz?

***   

Emniyet Müdürlüğü ve diğer örnekleri vermiş. Ben, bahse konu iş merkezi ile alakalı suç duyurusunda bulunacağım, onlar da emniyet müdürlüğü ile alakalı bulunsunlar.

İlerleyen günlerde, yeni konularla sahne alacağız. Bizi izlemeye devam edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.