CHP Çelenk Sunma geleneğini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, alternatif çelenk sunma programını gerçekleştirdi. 29 Ekim Çelenk Sunma programı sonrasında düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Törende konuşan alan İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; ‘’Kendi imkanlarımızla alternatif adı verilen çelenk sunma programlarını gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz bayramlarla kıyaslayınca bu çelenk sunma programına daha çok ilgi olduğu görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine, bu nedenle teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerin imkanını kullanmadan en iyisini yapıyoruz. Bunları kullanabilmek için de, yerel yönetimi almamız gerekir’’ dedi.

Çeşitli Milli Bayramlarda, devlet yönetiminin çeşitli bahanelerle yer almadığını, ifade eden Sertaslan Devlet yönetiminin katılmadığı ve farklı sebeplerle kutlanmayan bayramları tek tek sayarak, programa gelenlere ‘’Bu mazeretler, sizin için geçerli mi?’’ sorusunu sordu.

Sertaslan sözlerini; ‘’Bunlara karşı iki alternatifiniz var. Ya her zaman böyle devam edecek ve  sizler de şikayet edeceksiniz, ya da Atatürk’ün yolunda çağdaş bir yönetimi idareye getirmek adına bugünden çalışmaya başlayacaksınız’’ diyerek sonlandırdı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.