Belediye Başkanından Sürpriz CHP ziyareti

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eski adliye binasının yıkımının ardından, binanın yanında bulunan CHP Gemlik İlçe Başkanlığına konuk oldu. İlçe Başkanı Cemil Acar ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarete, Gemlik Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

Gemlik Belediye Başkanı, CHP Gemlik İlçe Teşkilatına hayırlı olsun derken, Gemlik’in dönüşümü ile alakalı da sohbet edildi.

Yılmaz; ‘’Gemlik’te önemli bir dönemden geçiyoruz. Bu tarz konuları siyaset üzeri düşünmemiz gerekiyor. Ortaya çıkan yanlış anlamanın giderildiğini düşünüyoruz. Bundan sonra da, Gemlik adına önemli adımlar atılacak. Adliye binasından da gördüğümüz gibi yapı stokunda önelmiş sorunlarımız var. Çoğu binanın yapım tekniği sorunlu. Bizlerin, bu binaları dönüştürmemiz gerekiyor. Hem deprem açısından mukavemeti yok. Hem de, genel anlamda sağlıksız binalar. Oralarda bulunan nem ve diğer faktörler de, insana önemli anlamda zarar verebilir’’ dedi.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar da, Gemlik’te bulunan bina stokunun sağlıklı olmadığını ama buna ‘’taşınacak’’ algısının oluşturulmasının Gemlik’e kazanç sağlamayacağını ifade etti. Gemlik ile alakalı da, önceliklerinin yerinden kentsel dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.