Gemlik Basketbol’dan muhteşem geri dönüş

Gemlik Basketbol, transferlerle üst lige çıkma yarışında iddialı duruma gelen UPS’i Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonunda konuk etti. Müsabakaya UPS iyi başlarken, maçın büyük bölümünü de önce geçti. İlk yarının sonlarına doğru 16 sayıyı bulan farktan geri dönen Gemlik Basketbol, müsabakayı da kazanmayı bildi.

UPS İLK YARI DAĞITTI

İlk yarıya iyi başlayan ve ard arda bulduğu iç ve dış sayılarla öne geçen UPS, ilk yarının bitimine 6 dakika kala 16 sayı farka ulaştı. 19-35’lik skoru yakalayan UPS’e takımın tecrübeli ismi Melih’in direnci farkın daha da açılmasına izin vermedi. UPS’in tempo bulduğu anlarda risk alarak mola almayan Gemlik Basketbol koçu, tecrübeli isimleri sahaya sürerek rakibi durdurma yoluna gitti.

SEYİRCİYLE DÖNDÜ

Gemlik Basketbol ikinci yarıya daha etkili başlarken, seyircinin de oyuncuları itmesi ve coşkusuyla ilk yarıda imkansız görünen maç, bir anda döndü. Son çeyereğe de 58-65 geride giren Gemlik temsilcisini seyircisi de bir an olsun yalnız bırakmadı. Bulduğu basit sayılardan son dönemde yararlanamayan Gemlik ekibi, savunmasıyla rakibine de geçit vermedi. Müsabakanın normal süresi 79 – 79 sona erdi.

MELİH YILDIZLAŞTI

Takımın en etkili ismi Melih, uzatma dakikalarında da farkını ortaya koyarak adeta yıldızlaştı. Bulduğu üçlükler ve dış atışlarla takımını oyunda tutan Melih, uzatma dakikalarının da, maçın da yıldızı oldu. Müsabaka 94-91 Gemlik Basketbol üstünlüğü ile sona erdi.

Gemlik Basketbol  adına Gökhan (5) Cihan(9) Serdar (8) Melih (23) Cem (13) Oğuzhan (12) Hüsnü (13) Ali (6) Berkay K. (5 ) üretti.

Ups Spor adına Lazgin (24) Gökhan (17) Kutay (15) Yunus(2) Efe (9) Batıkan (15) Armağan (9) sayı üretti.

Uzatma dakikasında kazanmak güzel diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut Bugün tribünleri dolduran Gemlik halkına , Gemlik Milli eğitim Müdürü  Mehmet Duran’a  , Gemlik Akp Parti Yönetimine , Gemlik  Chp ilçe Başkanı  ve Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu galibiyet ile puanımızı 18 çıkartarak ligdeki yerimizi koruduk. Önümüzdeki hafta mücadele edeceğimiz Lider Manisa Büyük şehir müsabakası için hazırlıklara aralıksız olarak takımımız devam edecek diyerek sözlerini noktaladı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.