Paketli Ekmekten Böcek Çıktı

Gemlik Hürriyet Caddesinde bulunan Carrefour’dan alınan UNO Marka Kruvasan’dan kurt çıktı.

Türkiye’nin en önde gelen ekmek ve hamur işleri üreticisinden çıkan firmanın paketli ürününün tem ortasında kurt olması akıllarda soru işareti bıraktı.

Firmada iç ve dış denetimler ve market denetimlerinin bulunmasına rağmen, gözle bile rahatlıkla görülen böceğin kruvasan’ın hemen üst tarafından yer alması, firmanın denetlenip – denetlenmediği sorusunu da akıllara getirdi.

Gıda üretimi ve paketlenmesi konusunda ülke genelinde önemli sıkıntılar yaşanırken, sektördeki eski markalardan birinde böyle önemli bir vaka yaşanması benzer firmalara ve gıda ürünlerine olan güven konusunda sıkıntıları beraberinde getirdi.

EDİTÖRÜN  YORUMU;

VİTAMİNİ PAKETİN İÇİNDE

Pek kabullenilmese de, Türkiye’de en ucuz şey sağlıktır. Bu tarz denetimler aslında hiç yapılmaz. Ülkede de öyle, ilçede de. Sadece formaliteden öteye gitmez. Bu nedenle, imalathanesini bilmediğiniz yerden yemeyin diyoruz.

Firmanın konu ile alakalı açıklaması, yüksek ihtimalle kişisel hata olacaktır. Vitamini içinde bile diyebilir. Eğer tanınan markalara da güven olmayacaksa, kime güveneceğiz?

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.