Hani Çivi Çakılmıyordu?

Gemlik’in KHK’daki durumu son dönemde daha anlaşılır hale gelirken, genel medyada ilçeyi izlemeyenlerin ‘’Çivi Çakılmıyor’’ şeklinde haberleri, akılları karıştırmaya devam ediyor.

Bir yandan bu şekilde iddialar sürerken, bir yandan da Gemlik Belediyesi ve sivil katılımcılar, çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şehit Ömer Halisdemir’in ismini taşıyan Sağlık Merkezinin temeli atılırken, bu hafta da Farabi Aile Sağlığı Merkezinin temeli atılacak. Temel atma töreni Cuma Günü Saat: 14.00’de yapılacak.

Cuma günü Hisar Mahallesinde yapılacak temel atma töreninde, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın Gemlik’te çalışmaların devam ettiğini, ruhsatların verildiğini vurgulaması bekleniyor. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bir yandan da Gemlik’te yapılacak olan diğer çalışmalara da dikkat çekecek. Önümüzdeki dönem temelinin atılması veya projelendirilmesi beklenen yatırımlar ile alakalı da bilgilendirme yapacak olan Belediye Başkanının, çok sayıda soru işaretine de cevap vermesi bekleniyor.

HABER BAŞLIKLARINA DİKKAT ETMEK GEREKİYOR

Gemlik’te ikamet eden vatandaşlar, söylemlerden rahatsız olduklarını belirtirken, yerel medyanın konuyu doğru aktarırken, genel medyanın çarpıtmasından rahatsız olduklarını dile getirdiler. Asıl bu tarz söylemlerin Gemlik’i olumsuz etkilediğini dile getiren vatandaşlar, dikkat çekmek adına haber yapılmaması gerektiğini söylediler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.