Dalgın; Zafer Işık Gemlik’in vekili olur

Gemlik’ten Milletvekili çıkmasının gerekliliği konusu Sivil Toplum Kuruluşlarını da harekete geçirdi. Muhtarların ortak açıklaması sonrasında 73 Nolu Gemlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın da Gemlik’ten vekil konusunun önemine değindi.

IŞIK; GEMLİK’İN GÜCÜNÜ KULLANMASI ANKARA DA TEMSİLİNDEN GEÇİYOR

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık’ın Kooperatif Başkanı Ersel Dalgın’a yaptığı ziyarette, Gemlik’in bu konuda birleşmesinin önemine değindi. Işık sözlerinin devamında; ”Benim için önemli olan Gemlik’ten bir milletvekili çıkmasıdır. Bizim gördüğümüz kadarıyla da Gemlik’in son dönemde hiç bu kadar şansı olmamıştı. Gerek iktidar partisi olan Ak Parti, gerekse diğer partilerin seçilecek noktalarda Gemlik’ten isimlere yer vermesi bizleri memnun eder. Genel merkezler umarım Gemlik’in önemini anlar.

Gemlik 108bin nüfusunun yanı sıra önemli interlandı olan bir ilçedir. Gemlik ciddi bir lojistik üstüdür. Gemlik’in bu anlamda önemli gücü vardır.  Gücü harekete geçirmek de Ankara’da temsil edilmekten geçiyor. Gemlik’ten milletvekili olması hem gücünün farkında olmasını sağlayacak, hem de önemli başlangıç olacaktır” dedi.

Ardından söz alan 73 Nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın ise; ”Gemlik’in milletvekili çıkarması şart ve zorunludur. Zafer Başkanın da doğru isim olduğunu düşünüyoruz. Hem İlçe Başkanlığı dönemiyle, hem ticaretiyle örnek bir isimdir. Gemlik adına önemli kazanç sağlayabilir. Zafer Işık’ın aday adayı olduğunu duyduktan sonra bizler de açıklama yapma gereği duyduk. Diğer aday adayı arkadaşlarımızı da yakından tanıyoruz. Işık’ın tecrübesi ve bilgisiyle bir adım öne çıktığını ön görüyoruz. Desteğimiz onunla” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.