Işık; Öncelik Gemlik  

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Gazete imtiyaz sahibi Kazım Bulut ve Gazete editörü Yalçın Özkan tarafından karşılanan milletvekili aday adayı Işık, önceliğin Gemlik olduğunu vurguladı.

Aday Adayı Işık, ”Gemlik’te seçim tarihinin açıklanmasından bu yana önemli ölçüde milletvekili çıkarılması adına kamuoyu oluşmuş durumda. Bizler de iktidar partisi mensupları olarak Gemlik’in bu talebine göre hareket etme kararı aldık. Yaptığımız istişareler ve değerlendirmeler sonucunda da aday adaylığım başvurusunu yaptık.

GEMLİK’İN ÖNCELİKLERİNİN FARKINDAYIZ

Gemlik’te bugüne kadar yapılan pek çok hizmette Ak Parti İlçe Teşkilatları, İl Teşkilatları ve Genel Merkezinin katkıları olmuştur. Onlar olmasa, bu kadar büyük projelerin hayata geçmesi söz konusu bile değildi. Gemlik Adliyesi, Kumla Barajı, Yeni Devlet Hastanesi gibi Gemlik’in bütçesinin bile üzerinde olan yatırımları ilçeye kazandıran bir teşkilattan aday olmak tabii ki gurur kaynağıdır.

Gemlik’in önceliklerinin ve değerlerinin farkındayız. Bizim amacımız bunu Ankara’ya da taşımaktır. Lokal özelliklerimi ve önceliklerimizi bilen bir ismin Ankara’da olmasını bu nedenle çok önemsiyoruz. Bu nedenle çalışmalarımı yaparken ‘ben’ değil, ‘Gemlik’ sözünü öne çıkarıyorum. Diğer arkadaşlarımızın da bu söylemde birleştiğini görmek, hepimizi memnun ediyor.

STK’LAR BİZİ KAMÇILIYOR

Gemlik’te bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının konuyu sahiplenmesi ve Gemlik’ten vekil çıkarılması konusundaki ısrarları da bizi kamçılayan etken oluyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği, onlarla olan irtibat devam ederse, Gemlik’in Ankara’ya yansıması daha çok anlam kazanacaktır. Bu sayede de ortak hareket etmiş olacağız.

BU DEFA GEMLİK DAHA ŞANSLI

Bursa’nın iki seçim bölgesine ayrılması, Gemlik’in istediğini daha çok kabartan etken oldu. Hem vekil sayısının artması, hem Gemlik’in uzun zamandır temsil edilememesi, hem de Gemlik’in bölgedeki etkisi göz önüne alındığında Gemlik’in daha şanslı olduğunu görüyoruz. Gemlik bizim için değerli. Tüm Partilerden aday olmasını tabii ki her Gemlik’te yaşayan gibi bizler de isteriz. İktidar Partisinden bir ismin vekil olması da, tabii ki Gemlik’in için daha faydalı olacaktır” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.