Işık’tan teşkilat ziyareti

Ak Parti Bursa 2. Bölge Aday Adayı Zafer Işık, Gemlik İlçe Teşkilatı yönetimini ziyaret etti. İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetimi tarafından karşılanan önceki dönemin de ilçe başkanı Zafer Işık, bugüne kadar yapılan projelerin büyük payının teşkilatlarda olduğunun altını çizdi.

Toplantıda ilk sözü alan ilçe Başkanı Yaşar İslam; ”Zafer bey teşkilâtın her kademesinde görev aldı.

Başarılı olmasını istiyoruz. Kendisini de görmek istediğimiz yer belli. Gemlik’teki aday adaylarımız bizim için değerli. Teşkilatlarımızın ve genel merkezimizin değerlendirmesine göre hareket edeceğiz. Bizim olmazsa olmazımız davamız ve Türkiye’nin geleceğidir” şeklinde konuştu.

Ardından söz alan Aday Adayı Zafer Işık ise; kendimi size çok fazla anlatmama gerek yok. 2002 Temmuz ayında üye olmuşum. Benim için çok önemli. Cumhurbaşkanımızın cezaevi öncesi gemlik ziyareti olmuştu o dönem başladığımız harekettir aslında.

Farklı dönemlerde görev aldık. Komisyon üyelikleri başkanlıkları yaptık. Aralıksız siyaset yaptık. İlçe başkan yardımcılığı, başkan vekilliği ve ilçe başkanlığı beraberinde geldi.

Ticaretim kurumsal şirket olduğundan ticaretimiz el verişliydi. Siyaset, parti tüzüğü ve teşkilat misyonuna yukarıdan aşağıya talimatlara uyarsınız.  Güzel bir dönem geçirdik içim rahat.

Açılışları yapılan ve yapılacak olan adliye baraj başta olmak üzere merkezi yönetimin projeleridir. Büyük kısmında vesile olduk. Bizim talimatlarımızla hareket etmesini ön gördüğümüz yerel yönetimlerin desteğini alarak yapmışızdır.

Yapılan çalışmalar Ak Parti siyaseti olmasa, ilçe başkanı iletmese belediye de yapamaz. Bunlar Ak Partinin desteği ile olmuştur. Tüm ilçe bşk ve yönetimlerinin Gemlik’te yapılanlarda desteği ve gayreti vardır.

Vakit geldi bizler de bu işe talip olduk. İnşallah adaylık bekliyoruz. Teşkilatla hareket etmek önemlidir.Görev kime verilirse biz çalışmaya hazırız. Cumartesi günü temayül var. Ben oy istemedim aday adayı olduğumu ifade ettim. Teşkilatımız gerekeni zaten yapar. Söylemlerimizden ben olayım üzerine kurulu bir konu yok, bizim önceliğimiz Gemlik’te Milletvekilimizin olmasıdır.  Bize Gemlik olarak düşen neden 5 yıl gemlik in vekili yok dememek adına yukarıdan bunu istemek.

Gemlik için hayırlı kim olacaksa, Gemlik e kim hizmet edecekse onun aday okumasından yanayız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız be yapacağınız çatışmaların çok önemli olduğunu bilmenizi istiyorum. Yerel yönetimlerin ivme kazanmasında da yaşar başkan yönetiminin katkısı olmuştur. Ona da ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.