Belediyespor Kafkas’ devirerek şampiyonaya hak kazandı

Türkiye Şampiyonası Play Off gruplarında Kafkasspor ile karşılaşan Gemlik Belediyespor müsabakayı 4-0 kazanarak şampiyona hakkı kazandı.

Play Off ilk maçında Nilüfer 1987’yi deviren Gemlik Belediyespor U15 takımı, play off ikinci maçında ise Kafkaspor ile karşılaştı. Müsabakanın tamamını üstün götüren Gemlik Belediyespor U15 takımı müsabakayı 4-0 gibi net bir skorla kazandı.

Farklı kademelerde Türkiye Şampiyonası oynayan Gemlik ekibi, bu başarıyı sağlayan 3-4 takımdan biri de oldu. Yıllardır istikrarlı çıkışını sürdüren ve altyapı konusunda Bursa’da marka haline gelen Gemlik Belediyespor’un Türkiye Şampiyonası kuraları de önümüzdeki günlerde çekilecek.

Sporcularını kutlayan Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar; ”Gemlik’te çocuklarımızı spora kazandırmanın yanı sıra, onlarla başarı elde etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Hem gençlerimize spor yaptırdık, hem de onlara kazanma alışkanlığını aşıladık. Bursa genelinde de örnek alınan altyapılardan birini hayata geçirdik. Başta Gemlik Belediye Başkanı  Refik Yılmaz a, kulüpler birliğine, hocalarıma, yönetimime ve sporcu ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.