Kemal Atan CHP’den aday adayı oldu

24 Haziran seçimlerinde Gemlik’te Ak Parti, MHP ve Saadet Partisinden aday adayı başvuruları yapılırken, bir başvuru da CHP’den geldi. Gençlik Kolları ve Gençlik Kolları ile yönetiminde görevler alan Kemal Atan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

GENÇLİK ADINA ADAYIM

1989 doğumlu Kemal Atan yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ” Ülkemiz halen Avrupa’nın en genç nüfusuna sahip ülkeleri arasında yer alıyor. TÜİK verilerine göre nüfusun % 60’ı genç. Bu demografik avantajlara karşın gençlerin katılım mekanizmalarında isteksiz olmaları siyasetin üzerinde çok düşünmesi gereken bir konudur.

Güçlü bir Türkiye vizyonu içinde küresel değişimlere açık, yenilikçi ve girişimci bireylerin artması her ülke yöneticilerinin hayalidir. Toplumda bilinçli ve katılımcı bireylerin sayısı arttıkça siyasetteki ve bürokrasi üzerindeki yükler ve hantallık gittikçe azalacaktır. Üreten, soran ve sorgulayan, bunlardan daha önemlisi sorumluluk almaktan çekinmeyen rol modellerin sosyal yaşamda yerlerini almaları, başta eğitime çevreye, tarihe ve sanata duyulan ilgiyi arttırarak bireyler arasında iş birliklerinin, ortak paydaların artmasıyla birlikte yaşamanın mutluluğunu ve demokratik süreçlere aktif katılmayı çok ileri seviyelere taşıyacaktır. Bu noktadan hareketle, Cumhuriyet Halk Partisi II. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldum. Çünkü gençler kendi endişe ve ilgilerini ifade edebilecekleri, iletişim kurabilecekleri kanallardan yoksunlar, Çünkü gençler her yerdedir. Ve toplumsal olaylara karşı fikirleri sorulduğunda mutlaka bir cevapları  ve kendilerine özgü bir bakış açıları vardır.Çünkü gençler; sosyal değişim, kalkınma ve yeniliklere ayak uydurmada öncüdürler.Çünkü Gençlerinde hayalleri ve ideal bir ortamda yaşama istekleri vardır.Çünkü gençler toplumdaki bir çok aksaklığı ve problemi değiştirebilecek zihinsel güce ve vizyona sahiptirler. Çünkü gençler geleceğin temsilcisidirler. Daha gelişmiş sorunsuz ve yenilikçi bir dünya için önce gençlere yatırım yapmak gerekmektedir.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.