Işık; Yaptığımız Hizmetlere Destek Verenlere Teşekkürler

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, beraberinde Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri adayları, Gemlik Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneği üyelerini kahvaltıda ağırladılar.

IŞIK; CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ POLİTİKA OLDU

Bizler sadece seçim sathında sizlerle beraber olmuyoruz. Bazıları da seçimden seçime sizleri hatırlıyordur. Biz onlardan olmadık, olmayacağız. Biz şehit ailelerine ve gazilere çok değer verdik. Sahada uygulamayı bizim iktidarımızda gördünüz. Bu artık milli politika haline geldi. Milletimiz ise her dönem değer vermiştir. Biz Cumhur İttifakının belediye başkan adayı olarak Berkay kardeşimizi gösterdik. Berkay esnaf bir kardeşimiz. Esnaf müşterisini kazanmak için çabalar. Esnaf insanları anlar, eleştiriye açıktır. Herkesi kucaklayan, herkesi dinleyen, kendisine oy vermese de kucaklayan isim olacaktır. Berkay Bulut Gemlik’in hizmetkârı olacaktır. Bizler de buna kefil oluyoruz. Genel merkezimizle oturduk, ‘Berkay Belediye Başkanı olmalı’ dedik.

TARIMSAL SULAMA GÖLETLERİMİZ GEMLİK’E DEĞER KATIYOR

Belediye başkanımızın da kendi projeleri olacak. Bizler de merkezi hükümet olarak destek olacağız. Öncekilerden biri de tarım ve balıkçılık. Tarım ve hayvancılık komisyonunda görev yapıyorum. Ürün bazında desteği Bakanımıza ilettik, bu konuya da öncülük etmiş olduk. DSİ Müdürlüğümüz ile de çalışıyoruz. Biz yapacağımız ve yaptığımız göletlerle bölgedeki sulama ihtiyacını karşılayacağız. Müstahsilimizin kafasından sulama sorununu çıkaracağız. Şükriye göletimizle zemin etüdü çalışmalarımız devam ediyor ve iyi çıkıyor. Bölgeye önemli hizmet verecek. Bakanlığımıza müracaat ettik. ÇKS’lerin tek elden yapması gerektiğini ilettik. Mecliste çalışmalar bu konuda başladı. İlçe tarım müdürlüğü ekiplerimiz de, sahada daha fazla olmuş olacak.

2B’DEN FAYDALANAMAYANLARA MÜJDE

2B’den faydalanamayan ama 2B hakkı olanlar ile alakalı kanun teklifimiz olacak. Bazı tapulu yerlerde orman kadastrosuyla mağduriyet oluştu. Köylülerimize sosyal politikalarla çalışacağız. Çiftçiler ile alakalı da destekle verecek ve çiftçilikle kalmamız gerekiyor. Gemlik’teki balıkçılığın artması ile alakalı çalışacağız. Diş hastanesi yerine 50 yataklı dış hastanesi yapılması ile alakalı çalışmalar yapacağız. O metruk binayı yıkıp, dış hastanesi inşa edeceğiz. 1 milyon ödenek çıkardık, devlet hastanesinin poliklinik binaları emniyete verildi.

CRUZE TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ

Eski hastane huzur evi olamıyor. Çünkü çelik konsülüksüyon teknik olarak yapılamıyor. Orayı sosyal yaşam merkezi yapacağız. Hiç bir yaşlımız umarız huzurevinde kalmak zorunda kalmaz. Sahip çıkacak kimse yoksa, kendisi de huzurevine gitmek istiyorsa, bu huzur evini biz yapacağız. İnşallah onu da biz kazandıracağız, teminatını ben veriyorum. Gemlik’in kentsel dönüşümünü sağlarken, Gemlik’in ticaretinin artmasını sağlayacağız. Cruze gemilerinin gelmesi Gemlik ve İznik’i gezmesi için imkan sağlayacağız. Tüm okullarımız tam gün eğitim yapıyor. Fen Lisesi, içinde lojistik barındıran bir EML daha yapacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017