Çavuşoğlu Erzurum ve Giresunlulardan Mesaj Verdi

Ak Parti Bursa Milletvekili ve önceki dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gemlik’te gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonunda Gemlik Giresunlular ve Gemlik Erzurumlular Derneklerine konuk oldu.

Çavuşoğlu’na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

İlk ziyaret Erzurumlular Derneğine yapılırken, Dernek Başkanı Hacı Örnek ve yönetimi tarafından karşılanan Cumhur İttifakı üyelerine Erzurumluların Gemlik’e katkılarını ve duruşlarını anlattılar.

Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataş ve dernek üyeleri ise doğu bölgesinin sorunlarını ve imar durumu ile alakalı meseleleri dile getirerek, sonraki dönemde çözülmesini talep ettiler.

ÇAVUŞOĞLU; 100 YILDIR OYUNLAR BİTMEDİ

Ziyaretlerde söz alan Çavuşoğlu, ”100 yıl önce denize döktüklerimizin oyunları bitmedi. 100 yıl önce Türkiye ‘ye büyümesin, yerinde saysın diye rol biçildi. Yoksa Türkiye masaya vuracak güç olurdu. Çünkü bu milletin ecdadı bunu daha önce yapmıştı. Bu ayaklarımızın altına alıp çiğnediğimiz olaydır. 2002 de artık ‘Türkiye de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ demişti. Bu mesajı aldılar.

Biz bir Alman kadar zeki değil miyiz? Daha mı az çalışıyoruz?Hayır ama yaptırmadılar. 1939 da Nuri Demirağ uçak fabrikası yaptı. O uçak Eskişehir’e indi. 1939 yılında yaptığımız uçak nerede? 2 yıl sonra kapatacaksınız dediler. 1949 da İstanbul da uçak fabrikası yaptı. Bir gece patlama oldu. Nuri Killigil de oradaydı. Menderes ağır sanayi hamlesi düşündü, 3 arkadaşı ile astılar. O yüzden silik ülke istediler. Kimi lideri zehirlediler, kimisine muhtıra verdiler. Erdoğan bu partiyi kurarken “Türkiye’ye biçilen rolü kabul etmiyorum” dedi ve başladı. Erdoğan’ın mesajını anlayanlar, çeşitli odaklarla darbeye teşebbüs ettiler. Vesayet gurubu hep karşımızda oldu. Bundan sonra da hamleleri olacaktır.

CHP SEÇMENİNE HDP’Yİ NORMAL GÖSTERİYORLAR

CHP seçmenine HDP’yi normal karşılatmak istiyorlar. HDP eş genel başkanı Kürdistan da kazanacağız, Türkiye de kazandırmayacağız diyor. Bizler bu seçime giderken sadece yerel idareler seçimleri olarak bakmamalıyız. Bizler HDP ve benzeşmeyenlere de en güzel cevabı sandıkta vermeliyiz.

GEMLİK ADAYIMIZI SAHİPLENMİŞ

Gördüğüm kadarıyla Gemlik Belediye Başkan Adayımızı sahiplenmiş. Gördüklerimizden mutlu olduk. 31 Mart köprüden önce son çıkış. Eğer bu seçimde Cumhur İttifakı zayıflamazsa, 2023 hedeflerine otobanda gider gibi gidecek” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017