Karamollaoğlu; Dr. Adnan Bıyıklı ve Meclisini Tanıttı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım, lansman ve kampanya programına katıldı. Karamollaoğlu iktidarı ve ülke yönetimini kast ederek; ”Bunlar için hep dua ediyor, Allah akıl fikir versin” diyorum sözleri ile dikkat çekti.

Gemlik Cemil Meriç Kültür Merkezinde yapılan programda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atmaca, İlçe Belediye Başkan Adayları, il yönetimi, ilçe yönetimi, STK ve dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatanda yerini aldı.

Programda ilk sözü alan İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’ın selamlama konuşmasının ardından sahneye gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atmaca; ”Gemlik hasta, bunun için de doktora ihtiyacı var” dedi.

BIYIKLI; BİZİM MEGA PROJEMİZ DOĞRU YÖNETİMDİR

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı; ” Bizim düşündüğümüz mega proje;  Gemlik’e doğru yönetimi ve adaleti sağlayacak ekiptir. Biz belediyeyi yeniden size kazandıracağız. Belediyenin tek amacı halka hizmettir. Ticaret değil, para kazandırmak değildir. Ne yazık ki Gemlik bu hale getirilecek.

Umut Evi projemiz var. Huzurevi maalesef adından bile bahsedilmedi. Çocuk ve kadın sığınma evi de olacak. Uyuşturucu belasıyla da uğraşacağız. Rehabilitasyon merkezi de olacak. Gençlerimize donanımlı bir spor merkezi, spor kompleksi planlıyoruz. Bizim dışımızda meclise giren isimlerle de bir arada olacağız. İşsizlik ile alakalı Gemlik’in tüm dinamiklerini hayata geçireceğiz. Denizimizden olumlu faydalanırsak, 10-15 bin kişiye iş imkânı sağlayacak.

GEMLİK’İ HALA TAŞIMAK İSTİYORLAR

KHK ile Gemlik’in taşınmadı gündeme geldi. Unutuldu zannetmeyin 31 Mart günü tekrar gündeme gelecek. Bize rağmen kimse Gemlik’i taşıyamayacak. Alıştıra alıştıra yapılıyor. Liman başkanlığı ilçenin dışına taşındı, devlet hastanesi ve emniyet müdürlüğü, adliye, ziraat odası derken Gemlik taşınıyor. Buradan niyeti anlamak zor değil” şeklinde konuştu.

KARAMOLLAOĞLU; HASTALIĞIN TEDAVİSİNDE DOĞRU TEŞHİS ÖNEMLİDİR

Ardından söz alan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise; ”Doktorun olması iyi bir iş. Hastalığın tedavisinde ilk yapılacak olan doğru teşhis koymaktır. Gemlik’in problemlerini gördüğünü, üstesinden nasıl gelineceğini bildiğini gördük. Biz başkayız. Tencere dibin kara, seninki benden kara anlayışına sahip değiliz. Her beldenin ve ilin farklı ve benzer dertleri var. Önemli olan bunlarla alakalı fikir üretmektir.

KENDİLERİNİ DESTEKLEMEYENİ HAİN İLAN EDİYORLAR

Farkındaysanız iktidar bu konulara girme yanlısı değil. Sayın Cumhurbaşkanı “İstabul’a ihanet etmişiz’ dedi ama bir şey denilmedi. Ben hep dua ediyorum ‘Allah size akıl fikir versin’ diye. Ülkede beka sorunu olduğunu söyleyen, kucaklayıcı olmalı. Bu tam tersini yapıyor. Bunu desteklemeyen herkes hain.  Bu kaybettiklerini gördüklerinden kaynaklanıyor. Bugünkü iktidar ülke problemlerini çözecek fikirler üretemiyor. Cumhurbaşkanı seçime girmez, adaylar girer. Ama çoğu yerde tam aksi oluyor. Böyle olunca bölgelerin sorunlarını çözecek adaylar bulamazsınız.

Biz hiçbir meseleye ötekileştirerek girmeyiz. Hiç bir meseleye partizanca yaklaşmayız. Biz işi eline veririz. Bu memlekette yaşayan tüm insanlara ihtiyacımız var. Her sahada işsizliği ortadan kaldırmamız gerekiyor. Her belediyede güzel iş yapılmışsa, bunu inşa eden insan vardır. Kimse onu hatırlamaz, Belediye başkanını hatırlar. Onun için işi ehline vermek, partizanlık yapmaktan daha çok avantaj sağlar. Dürüst olmak gerekirse, işi ehline vermeliyiz. Yolsuzluk ve rüşvete fırsat vermeyiz.

BELEDİYECİLİKTEN BAHSETMİYORLAR

İktidar belediyecilikten bahsetmiyor, ranttan bahsetmiyor. Beladan, ekonomiden bahsediyor. Buralarda da zaten iflas etti. Bizler planlı, programlı çalışırız. Liyakat ve istişare olmadan çözüm üretemeyiz. Bizim bu arkadaşlarla anlaşamadığımız konulardan biri de israf. İtibar kazanmak için yatırım yapılıyorsa, o en büyük israftır.  Siz devletin kaynaklarını çar çur edemezsiniz. Biz şeffaf olmalıyız. Özellikle Belediye harcamalarında” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda, Saadet Partisi Genel Başkanı Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı ve meclis üyelerini tanıttı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017