Amfi Tiyatro Temeli Atıldı

Gemlik’te pek çok siyasi partinin seçim programında yer alan Amfi Tiyatro’nun temeli atıldı.

Gemlik Belediyesi tarafından proje edilen ve yapımı üstlenilen Amfi Tiyatro ve Seyir Kafe’nin temel atma töreni de, Gemlik 3 Nolu Sahilde, Kalafat Mevkiinde yapıldı.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK ve dernek temsilcileri katıldı.

YILMAZ; ÇALIŞMAYI SEVEN EKİBİZ

Programda ilk sözü alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2018 boyunca her hafta temel atma veya açılış sözünü hatırlatarak, bu sürecin 2019 yerel seçimlerinin yapılacağı tarihe kadar süreceğini sözlerine ekledi.

Yılmaz sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı; ”Açılışlarımız ve temel atma programımız devam ediyor. Bu Cuma da açılış programımız olacak. Biz çalışmayı önemseyen kadrolarız. Çalışma şevkini ve Belediyecilik görüşümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Bizler onun ekibiyiz.

Projelerimizin tamamını kendi mühendislerimiz hazırlıyor. Ekip olarak önemli gayret gösteriyoruz. Seyir Teras Kafe ve Amfi Tiyatro Ak Kadrolara nasip oldu, bunlardan çok mutluyuz. Yıllar önce buralarda yürümek bile zordu. Şimdi kentin kültürüne önemli bir kazanç olarak dönüyor” dedi.

ŞAHİN; BİZ GÜÇLÜ TÜRKİYE DİYORUZ, ONLAR EMİR ALAN TÜRKİYE DİYOR

Ardından söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise; ”14 Mayıs, ‘yeter söz milletindir’ söyleminin ve halkın tercihinin yönetime gelişinin yıl dönümüdür. Aslında 1946’da da seçim yapılmış olsa da, açık oy, gizli tasnif yöntemi uygulanmış. Milletin iradesi yok sayılmıştı. Bunu yapan da, CHP hükümetiydi. Milletimiz de, o günden bugüne CHP’yi bir daha iktidar yapmadı.

Duyun i Umumiye’den bu yana ilk defa dış bağlılığımızı bitirdik. Bunun üzerine Gezi ve 17-25 Aralık komplosu gibi olaylar yaşandı. Ekonomini varsa hizmet alırsınız. 775 Milyar TL bütçeye çıkardık ülke ekonomisini. Bu da doğrudan yerel idarelere de yansıdı. Bizler güçlü Türkiye diyoruz, onlar emir alan Türkiye diyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan’a oy veririz, mecliste farklı yere veririz diyenler var. Birlik önemlidir” dedi.

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise; ”Gemlik’in geleceğine hitap edecek, Gemlik’in çıtasını yükseltecek önemli bir hizmet. Hizmet edenlere ve emek verenlere teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı ve ekibi maharetlerini icraatları ile ortaya koyuyor” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.