Belediyespor Finalde Penaltılarla kaybetti 

Gemlik’i hemen her yaş grubunda bölge finallerinde temsil eden Gemlik Belediyespor, son bölge şampiyonasında da finale kaldı. Grubundan lider çıkan Gemlik Belediyespor, finalde İstanbul Damlaspor ile karşı karşıya geldi.

Final maçında 2-1 geriye düşen Belediyespor 2-2’lik eşitliği sağlayarak müsabakayı penaltılara getirmiş oldu. Türkiye’nin ilk 8 takımının katılacağı Türkiye Şampiyonası maçından penaltılarda 4-2 yenilerek uzaklaşan Gemlik Belediyespor, önemli kulüplerin de ilgisini çekmeyi başardı.

YILMAZ’DAN BELEDİYESPOR’A TEŞEKKÜR

Türkiye Şampiyonası eşiğinden dönen ve Bölge İkincisi olan Gemlik Belediyespor’u başarılarından dolayı tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Belediyespor U15 takımımızı ne kadar gurur duysak azdır. Finalde kaybetmiş olsa da, farklı yaş gruplarında bölge finallerine katılmaya hak kazanan evlatlarımız, gösterdikleri gayret ile Gemlik’in gururu olmuşlardır. Gemlik Belediyespor ve Gemlik’e kazandırılan spor tesislerinin faydalarını görüyoruz. Sporda geleceğimiz teminat altındadır. Bize bu heyecanı yaşatan ve bölge ikincisi olan Belediyespor Başkanımıza, yönetimine, antrenör ekibine ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.