Narlı Camii Yenilendi

Gemlik’in Narlı Mahallesinde uzun yıllardır hizmet veren ve eski dayanıksız yapısıyla tepkilere neden olan Narlı Camii yenilendi. 2016 yılında yenileme çalışmasının temeli atılan cami mermer kaplaması ve görünümüyle dikkat çekerken, Cami ibadete Gemlik Belediyesi tarafından yapılan iftar programı ile açıldı.

Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eski Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti yöneticileri, muhtarlar, kurum ve daire müdürleri katıldı.

Programda ilk sözü Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı aldı. Şavlı; ”Allah böyle hizmetleri ancak onun yolunda olanlara nasip eder. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ”Burada Narlı gibi güzide bir yere yakışmayan yapı vardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi ve hayırseverlerle birlikte görsel anlamda güzel, Narlı’ya yakışan bir cami inşa ettik. Bize nasip olmasından dolayı rabbime şükürler olsun. Bugüne kadar çok sayıda cami inşa ettik. Cami inşasına ve yenilenmesi devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, ”Gemlik’te güzel hizmetler oluyor. Müftümüzün de dediği gibi herkese nasip olacak hizmetler değil. Allah’a inanan ve dosdoğru iş yapanlara nasip olur. Destek verenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.