KAVŞAK VE ORTA REFÜJLER RENKLENİYOR

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentte bulunan orta refüj ve döner kavşaklarda çiçeklendirme çalışmaları yapıyor.

Çalışmalar kapsamında kentin daha estetik görünmesi için kavşak ve orta refüjlere mevsimlik çiçekler dikiliyor. Orta Refüjler başta olmak üzere kentin muhtelif alanlarında yer alan Döner kavşaklarda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, çeşitli süs bitkileri kullanılıyor. Rengarenk çiçekler özellikle orta kavşaklarda perspektif olarak dizayn ediliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Ekiplerimiz kavşaklarda ve orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor. Mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturuluyor. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak. Kentin birçok noktasında çeşitli park, bahçe ve yeşil alanlarının bakımı yapıldı ve çiçek dikimleri gerçekleştirildi. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik vermeye devam edeceğiz. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştirin Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, kentin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor. Şehir merkezindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından tüm mahallelerimizde de aynı uygulamaları gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.